Política de Privacitat

1.0 Política de Privacitat

1.1 Responsable de protecció de dades

1.2 Finalitat del tractament

1.3 Legitimitat

1.4 Cessions o transferències

1.5 Drets dels usuaris

1.6 Mesures de seguretat

1.7 Procediment de reclamacions

 

1.1 Responsable de protecció de dades

Delvalle Global Solutions, SLU amb NIF nombre B26177782 i domicili en Passeig del Prao 6 01320 · Oyón, Espanya (d'ara endavant Delvalle), garanteix la protecció de les dades de caràcter personal que voluntàriament proporciona l'usuari quan es comunica a través del correu electrònic amb Delvalle, emplenen formularis de recollida de dades, formalitzen una relació contractual o utilitza qualsevol servei inclòs en les pàgines que tinguin a la URL el domini en el qual es mostren les web www.atexdelvalle.com i també ho fa respecte a les activitats o serveis que realitza off line que impliqui la comunicació de dades o l'accés a dades i els tracta d'acord amb el Reglament Europeu de protecció de dades 679/2016, de 27 d'abril, (RGPD) i fa pública aquesta política per complir amb el principi de responsabilitat proactiva i transparència en la informació, i evidenciar l'obtenció del consentiment inequívoc de l'interessat a través de la mateixa.

Qualsevol informació sobre aquesta matèria li serà enviada a través de l'email: rgpd@delvalle.es .

 

1.2 Finalitat del tractament

Les dades personals recollides i tractades per Delvalle, mitjançant aquestes webs, fires, contractes, jornades, newsletters, sortejos o altres vies, seran adequades, pertinents i limitats als necessaris en relació amb els fins per als quals són tractats, així a títol enunciatiu i no exhaustiu les finalitats són:

  • Per als formularis de recollida de dades a la web i per a altres lliuraments de dades voluntàries no especificades, la finalitat és atendre la sol·licitud concreta, com a resposta de consultes, subscripció i remissió de newsletters, contacte comercial, inscripció jornades, enviament de documentació i informació relacionada amb els serveis i en tot cas, comunicacions comercials i / o publicitàries.
  • Per a la contractació de serveis: la finalitat és establir i mantenir la relació contractual que si escau s'estableixi, de conformitat amb la naturalesa i característiques del servei contractat; per al manteniment d'històrics i realitzar tasques d'investigació i desenvolupament en aquest camp.

En tots els casos, les dades personals seran mantinguts de manera que es permeti la identificació dels interessats només el temps necessari per als fins del tractament. Aquests períodes de conservació només s'ampliaran quan els fins siguin d'investigació científica, històrica o estadístiques.

 

1.3 Legitimitat

La base jurídica o de legitimació del tractament de dades de Delvalle, depèn de les diferents activitats de tractament, del tipus dels titulars de les dades personals i fins del mateix, així tenim com a base de legitimació:

  • Acceptació o consentiment: interessats que contacten amb Delvalle, per sol·licitar informació, fer consultes, subscriure a l'enviament d'informació i newsletters, formació, ... i que faciliten voluntàriament les dades personals sol·licitades.
  • Contracte: clients que accedeixen als serveis de Delvalle, presten el seu consentiment a través de la formalització del contracte.
  • Interessos legítims prevalents del responsable o tercers als quals se'ls comunica les dades. Aquesta legitimació es dóna quan es recullen dades de contacte més enllà de les formes indicades en l'apartat de finalitat del tractament (exemple: recepció de targetes de visita, consultes per correu electrònic) per tal de realitzar activitats comercials.

L'interessat respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant-Delvalle el dret a excloure tot dada falsa o il·lícit, sense prejudici de les altres accions que procedeixin en dret.

Delvalle adverteix que, excepte l'existència d'una representació legalment constituïda, cap interessat podrà utilitzar la identitat d'una altra persona i comunicar les seves dades personals, de manera que en tot moment ha de tenir en compte que ha de comunicar a Delvalle dades personals corresponents a la seva pròpia identitat i que siguin adequades, pertinents, actuals, exactes i veritables. A aquests efectes, l'interessat serà l'únic responsable davant de qualsevol dany, directe i / o indirecte que causi a tercers oa Delvalle per l'ús de dades personals d'una altra persona, o les seves pròpies dades personals quan siguin falses, errònies, no actuals, inadequats o impertinents. Igualment, el que comuniqui les dades personals d'un tercer, respondrà davant aquest de l'obligació d'informació establerta en el RGPD per quan les dades de caràcter personal no hagin estat recollides del propi interessat i / o de les conseqüències de no haver-li informat.

Els serveis prestats per Delvalle estan dirigits a professionals majors d'edat. L'ús dels serveis oferts per menors d'edat ha d'haver estat prèviament autoritzat pels seus pares, tutors o representants legals ja que tenen la consideració de responsables dels actes que realitzin els menors al seu càrrec.

 

1.4 Cessions o transferències

Cessions: www.atexdelvalle.com només cedeix dades personals a tercers per atendre les seves obligacions contractuals o legals del servei, amb proveïdors o organismes públics o privats. El titular consent en aquests casos aquestes cessions i exercitant els seus drets pot informar-se sobre les mateixes.

Transferències Internacionals: Delvalle comunica que en el desenvolupament de la seva activitat utilitza serveis de proveïdors als quals comunica dades (com encarregats de tractament) amb domicili fora de l'Espai Econòmic Europeu, realitzant una transferència internacional en els casos indicats en l'apartat galetes https: / /www.atexdelvalle.com/es/politica-de-cookies comptant amb les garanties necessàries relatives a l'escut de privacitat, pot consultar a l'AEPD la Guia sobre l'escut de privacitat UE - EUA

 

1.5 Drets dels usuaris

L'usuari pot en tot moment exercir els drets reconeguts sobre les seves dades de caràcter personal, així com la revocació del consentiment per als usos abans assenyalats, mitjançant comunicació escrita amb la petició o dret que exercita dirigida al domicili de Delvalle o via electrònica a través del correu electrònic rgpd@delvalle.es incloent en ambdós casos una fotocòpia del seu DNI o un altre document identificatiu similar de la identitat, per exercir els drets reconeguts i que són els següents:

  • Accés. Sol·licitar si aquesta organització està tractant les seves dades.
  • Rectificació. Sol·licitar la modificació de les dades si són incorrectes.
  • Supressió. Sol·licitar l'eliminació de les dades en els casos legalment establerts
  • Oposició. Deixar de tractar les dades, llevat que per motius justificats.
  • Limitació del tractament, només seran conservats per Delvalle per a l'exercici o la defensa de reclamacions.
  • Dret a la portabilitat de les dades: en cas que vulgui que les seves dades siguin tractades per un altre PROVEÏDOR, Delvalle li facilitarà la portabilitat de les seves dades al nou responsable.

Per a més informació sobre l'exercici d'aquests drets pot consultar la Guia per al Ciutadà publicat per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

 

1.6 Mesures de seguretat

La informació personal proporcionada o recollida dels usuaris i de responsabilitat de Delvalle s'estructura en fitxers, automatitzats o no i realitza un registre d'activitats de tractament d'acord amb la normativa vigent. A més en cada tractament de dades Delvalle estableix les mesures tècniques i d'organització apropiada que garanteixin la confidencialitat, integritat, disponibilitat, resiliència de les dades incloses en un tractament i que són necessàries per garantir la seva adequada seguretat, incloent la protecció contra el tractament no autoritzat o il·lícit i contra la pèrdua, destrucció o dany s'accidenta, i que tendeixin a:

I. La seudonimización i el xifrat de dades personals.

II. La capacitat de garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanents dels sistemes i serveis de tractament.

III. La capacitat de restaurar la disponibilitat i l'accés a les dades personals de forma ràpida, en cas d'incident físic o tècnic.

IV. El procés de verificació, avaluació i valoració regulars de l'eficàcia de les mesures tècniques i organitzatives per garantir la seguretat del tractament.

 

1.7 Procediment de reclamacions

Si considera que el tractament de les seves dades personals vulnera la normativa poden presentar una reclamació:

INDÚSTRIA 4.0 - HMI CEPSA · Atex Delvalle
El concepte Industry 4.0 correspon a una nova forma d'organitzar els mitjans de producció....
ESTACIONS POTÈNCIES NUCLEARES · Atex Delvalle
Delvalle està molt conscient dels possibles riscos que pugui tenir l'energia nuclear.
Singapur FPSO'S · Atex Delvalle
Producció, emmagatzematge i descàrrega flotants-Refineria de petroli de tancs
CAMP DE JOHAN SVERDRUP · Atex Delvalle
Diverses plataformes de perforació Oil & Gas Offshore
PORTS MILITARS · Atex Delvalle
Atex Delvalle és molt sensible als possibles riscos que pugui tenir la instal·lació ...
PORT DE DUNKERQUE · Atex Delvalle
Dunkerque és una ciutat que s'ha presentat en diversos episodis històrics....
PETROKEMYA · Atex Delvalle
Sabic Corporation és líder en la indústria petroquímica.
MAR DEL NORD · Atex Delvalle
Plataformes petrolieres del Mar del Nord.
PEMEX · Atex Delvalle
Petróleos Mexicanos és l'empresa més gran de Mèxic i Amèrica del Sud.